• Biznes
  • Podróże
  • Design
  • Relaks
  • Technika
  • Sport
  • Felieton
  • Diners Club Info
Diners Club Magazine
Relaks

Na wagę złota

przez Redakcja · z dnia 10 lipca 2013

Ekstrawagancja ma swój niepowtarzalny smak – zabójczo toksycznej ryby, piemonckich trufli i japońskiej wołowiny. Ma też swoją cenę, ale gdy chodzi o absolutną przyjemność, pieniądze się nie liczą.

Dwie dekady temu szczytem oryginalności były potrawy chińskie. Dekadę temu – sushi. Gusta jednak się zmieniają. Wraz ze zmniejszającym się światem, coraz ciekawsze specjały trafiają na europejskie stoły. Co ciekawe, niektóre z tych smakołyków mogą być nawet zabójcze. Ale cóż, bez ryzyka, życie nie ma smaku…

Poprzedni1 of 4Następny
Podziel się Tweet

Warto zobaczyć

  • Relaks

    Co kraj, to… produkt

  • Relaks

    Co kraj, to obyczaj (noworoczny)

  • Relaks

    Polska sztuka idzie w górę

Wyszukaj w serwisie

Ostatnie wpisy

  • Do siego roku!

    31 grudnia 2017
  • Bogaci się bogacą

    28 grudnia 2017
  • Co kraj, to… produkt

    27 grudnia 2017
  • Z pieniędzmi od wieków

    27 grudnia 2017
  • Sztuka biznesu: Opowieść Wigilijna

    23 grudnia 2017

Polub nas na Facebooku

Diners Club Polska

Polecane

  • Do siego roku!

    31 grudnia 2017
  • Bogaci się bogacą

    28 grudnia 2017
  • Co kraj, to… produkt

    27 grudnia 2017
  • Z pieniędzmi od wieków

    27 grudnia 2017
  • Sztuka biznesu: Opowieść Wigilijna

    23 grudnia 2017
  • Biuro reklamy
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Właściciel tytułu
  • Wydawca

O MAGAZYNIE

  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Biuro reklamy
  • Kontakt

Kategorie

  • Biznes
  • Design
  • Diners Club Info
  • Felieton
  • Podróże
  • Relaks
  • Sport
  • Technika

Ostatnie wpisy

  • Do siego roku!

    31 grudnia 2017
  • Bogaci się bogacą

    28 grudnia 2017
  • Co kraj, to… produkt

    27 grudnia 2017

Wyszukaj w serwisie

© 2015 Diners Club Polska